ΣΠΟΡ

Champions League: Ο Μαρσέλο νίκησε τον Κριστιάνο με τη χρήση VAR (vid)

Champions League: Ο Μαρσέλο νίκησε τον Κριστιάνο με τη χρήση VAR (vid)
Πρωτότυπο μονό του Κριστιάνο (κ.) με τον Μαρσέλο (δ.) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KATIA CHRISTODOULOU

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.45) για την 5η αγωνιστική του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο έπαιξαν ένα "μονό" στο ΓΣΠ. Για να αναδειχθεί ο νικητής χρειάστηκε η χρήση του VAR ("ψηφιακός διαιτητής") όπως φαίνεται από το βίντεο, που δημοσιοποίησε η Ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο αποφάσισαν να παίξουν ένα πρωτότυπο "μονό" το βράδυ της Δευτέρας στο ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ. Έβαλαν ένα τέρμα ανάμεσα τους και ο παίκτης, που ήταν στην πίσω πλευρά, έπρεπε να σκοράρει με "ανάποδο φάλτσο".

18746441


(Η μονομαχία του Μαρσέλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αμφότεροι στο κέντρο) κρίθηκε με τη χρήση VAR - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KATIA CHRISTODOULOU)

Ο πρώτος που κλήθηκε να τα καταφέρει ήταν ο Μαρσέλο. Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Κριστιάνο αμφισβήτησε ότι ο Βραζιλιάνος σκόραρε και ο τελευταίος ζήτησε τη συνδρομή της τεχνολογίας VAR, κάνοντας και το σχετικό σήμα με το χέρι. Το γέλιο που έπεσε στην προπόνηση ήταν άνευ προηγουμένου. (Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο της Marca).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ