ΣΠΟΡ

NBA: Επέστρεψε με double double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Επέστρεψε με double double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
Αντετοκούνμπο (δ) και Σνελ (αρ) διασώθηκαν στην ήττα των Μπακς από τη Γιούτα

Μετά την απουσία του στην ήττα των Μπακς από τους Σανς (113-107), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε δριμύτερος στη δράση, στην αναμέτρηση με τη Γιούτα. Όμως η κατάληξη ήταν ίδια για το Μιλγουόκι, με μια ακόμη ήττα με 121-108 και τα "ελάφια" να υποχωρούν στη 10η θέση της Ανατολικής περιφέρειας του NBA με ρεκόρ 9-9.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε διάθεση και ενέργεια να σπρώξει την ομάδα του, όμως η περιφερειακή άμυνα των Μιλκουόκι Μπακς ήταν πολύ κακή. Δέχθηκαν 18 τρίποντα από τους Τζαζ, που είχαν και 31 ασσίστ, σε ένα run & gun παιχνίδι, που τους έδωσε τη νίκη. Η έλευση του Μπλέντσο, έδωσε την αίσθηση ότι το Μιλγουόκι αλλάζει επίπεδο με ένα σερί νικών 4-0, αλλά ήταν παροδικό. Πλέον μέ 3 ήττες σε 4 ματς παρουσιάζουν την περυσινή τους εικόνα.

https://www.instagram.com/p/p

Φαίνεται ότι για να κερδίζουν θα χρειάζονται την υπέρβαση από το Giannis και τους αριθμούς του στο "κόκκινο". Επιδόσεις όπως η χθεσινή με 27 πόντους (10/17 2π., 0/1 3π., 7/9 β.), 13 ριμπάουντς, 5 ασσίστς και 3 λάθη σε 39 λεπτά, είναι επίδοση των κορυφαίων του NBA, όχι όμως αρκετή για αυτό το Μιλγουόκι. Από 18 πόντους είχαν ο Σνέλ και ο Μπρόγκντον, αλλά και πάλι δε θα έφταναν την επιθετική συγκομιδή της Γιούτα.

Επόμενος αγώνας στο Σακραμέντο, ξημερώματα Τετάρτης (05.00).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ