ΣΠΟΡ

Μουντομπάσκετ 2019: Με νέα 12άδα η εθνική κόντρα στο Ισραήλ (vids)

Μουντομπάσκετ 2019: Με νέα 12άδα η εθνική κόντρα στο Ισραήλ (vids)
Με αλλαγές η 12άδα της εθνική μπάσκετ κόντρα στο Ισραήλ EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με τη Μεγάλη Βρετανία, η εθνική ομάδα του μπάσκετ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (17.00) το Ισραήλ στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντομπάσκετ 2019. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανακοίνωσε τη νέα 12άδα με αλλαγές. Οι διεθνείς έχουν γίνει πόλος έλξης στην Κρήτη.

Ένας τραυματισμός στον ώμο του Αντώνη Κόνιαρη στην τελευταία προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο, υποχρέωσε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να τον αφήσει εκτός αγωνα με το Ισραήλ. Μαζί του θα μείνουν εκτός 12άδας και οι Μήτογλου, Κατσίβελης. Επίσης θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά τη σπουδαία εμφάνισή του στο Λέστερ, επέστρεψε στην Κίνα για τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του.

4301644


(Αλλαγές στη 12άδα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Στην εθνική ενσωματώθηκαν οι Καλάθης, Αντετοκούνμπο και Βουγιούκας, που θα είναι κανονικά στον αγώνα και θα δώσουν έξτρα ώθηση στην προσπάθεια της εθνικής για τη 2η νίκη της στον όμιλο.

4301637


(Αντετοκούνμπο, Βουγιούκας και Καλάθης στην προπόνηση - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Μαζί με τους "τρεις" του Παναθηναϊκού Superfoods, τη 12άδα συμπληρώνουν οι Βασιλόπουλος, Λαρεντζάκης, Μαυροειδής, Αθηναίου, Σάκοτα, Γιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Γκίκας και Σαλούστρος.

Οι διεθνείς στα μικρά παιδιά

Το απόγευμα της Κυριακής Καλάθης, Αθηναίου και Κατσίβελης βγήκαν στο Ηράκλειο και έπαιξαν 3Χ3 με μικρά παιδιά.

Οι διεθνείς αποτέλεσαν πόλο έλξης, με την τοπική κοινωνία να αγκαλιάζει την προσπάθεια των διεθνών και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό στα Δύο Αοράκια.

4301917


(Φώτο και αυτόγραφα για το Νικ Καλάθη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ