ΣΠΟΡ

NBA: Η απάντηση του Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο με το βοηθό προπονητή (vid)

NBA: Η απάντηση του Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο με το βοηθό προπονητή (vid)
Εξηγήσεις για το φραστικό επεισόδιο με βοηθό προπονητή των Μπακς έδωσε ο Αντετοκούνμπο GETTY IMAGES / STACY REVERE

Τα νεύρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελευταία ήττα της ομάδας από τους Γιούτα Τζαζ και το λεκτικό επεισόδιο, που είχε με έναν από τους βοηθούς του Τζέισον Κιντ έγιναν θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες στο NBA. Ο Giannis έδωσε τη δική του εξήγηση για το συμβάν στην προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και απέναντι στους Τζαζ εξαιρετικός, όμως βλέπει ότι και εφέτος η απόδοσή του δεν αρκεί για να ανεβούν ένα επίπεδο οι Μιλγουόκι Μπακς, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ. Βγαίνοντας σε ένα τάιμ άουτ, ο Giannis κλώτσησε μια καρέκλα, προκαλώντας τις παρατηρήσεις του βοηθού του Τζέισον Κιντ, Σον Σουίνι. Η αντίδραση του Αντετοκούνμπο, που έβρισε τον προπονητή του προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

GettyImages 866369308


(Εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον κόουτς Σουίνι (όρθιος πίσω από τον Κιντ αριστερά στον πάγκο) έδωσε ο Αντετοκούνμπο - Πηγή: GETTY IMAGES / STACY REVERE)

Όσοι όμως γνωρίζουν τα των Μπακς, ξέρουν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικές και ότι το θέμα προκλήθηκε από την ένταση της στιγμής. Ο Σουίνι είναι ο άνθρωπος που δουλεύει περισσότερο από κάθε άλλον με τον Greek Freak, στις ατομικές προπονήσεις και ταξιδεύει μαζί του ακόμη και στην Ελλάδα. Οι σχέσεις τους είναι παραπανω από προπονητή-παίκτη και η ένταση παραπέμπει μάλλον σε "καυγά κολλητών". Αυτό είπε και στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

"Αυτό γίνεται συχνά με εμένα και τον coach Sweeney. Πάντα τσακώνεσαι με τα αδέλφια σου. Εγώ κι εκείνος είμαστε πολύ κοντά και πάντα μου λέει την αλήθεια. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Μας έχει συμβεί και στο παρελθόν, απλώς αυτή τη φορά έγινε σε αγώνα που έδειχνε η τηλεόραση σε όλη τη χώρα. Είμαστε καλά μεταξύ μας. Παλεύουμε, όμως στο τέλος της ημέρας θέλουμε και οι δυο να κερδίζουμε. Κανείς δεν το θέλει περισσότερο από εμάς τους δυο. Ήμουν εκνευρισμένος, με πιστεύει. Ξοδέψαμε όλο το καλοκαίρι μαζί για να προετοιμαστώ γι' αυτή τη σεζόν. Ό,τι έγινε, ήταν για καλό της ομάδας γιατί και οι δυο θέλουμε να κερδίζουμε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ