ΣΠΟΡ

Bundesliga: Ποδόσφαιρο σε… λευκό τοπίο (pics & vids)

Bundesliga: Ποδόσφαιρο σε… λευκό τοπίο (pics & vids)
Ντύθηκε στα λευκά το «RheinEnergieStadion» της Κολωνίας ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/SASCHA STEINBACH

Εντυπωσιακό σκηνικό στην Κολωνία, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στη Φράιμπουργκ για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga να ξεκινά με καθυστέρηση αλλά να διεξάγεται κανονικά παρά τον… λευκό αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι ασυνήθιστη η εικόνα των αγώνων υπό χιονόπτωση στη Βόρεια Ευρώπη ειδικότερα στη Γερμανία που έχει καθιερώσει και σχετική διακοπή των πρωταθλημάτων της τη χειμερινή περίοδο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Η ξαφνική χιονοθύελλα, όμως, που εμφανίστηκε από το Σάββατο προκάλεσε προβλήματα ακόμα και στο πολύ καλά οργανωμένο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Φράιμπουργκ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14:00, παρόλα αυτά άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που… αδρανοποίησε ακόμα και το προηγμένο σύστημα που έχει το «RheinEnergieStadion» έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα υπό οποιαδήποτε καιρική συνθήκη.

Εν τέλει η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται παίζοντας εντυπωσιακά πάνω στο χιόνι με την… πορτοκαλί μπάλα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ