ΣΠΟΡ

Η κίνηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Η κίνηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος από παλαιότερη εκδήλωση της εταιρείας Chipita ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Π.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita ΑΕ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να βρεθεί ένα πλάνο «σωτηρίας» της ΠΑΕ τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το «παρών» έδωσαν παλιές μεγάλες «δόξες» του «τριφυλλιού», αλλά και συνεργάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Από πλευράς παλαίμαχων στη συνάντηση βρέθηκαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Καρούλιας, Ροκίδης, Θεοφάνης και τελευταίος έφτασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βέβαια εκπροσώπησε και την «πράσινη» ΠΑΕ ως πρόεδρός της. Στη συνάντηση η πλευρά του Σπύρου Θεοδωρόπουλου ξεκαθάρισε πως δεν έχει την πρόθεση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά να μπει μπροστά και να οργανώσει ένα πλάνο για να σωθεί η… παρτίδα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν.

Βασικός άξονας του πλάνου θα είναι ο κόσμος του «τριφυλλιού». Το σχέδιο προβλέπει το να μαζευτούν περίπου 300.000 υποστηρικτές του Παναθηναϊκού, που θα βάλουν από 50 ευρώ για να μαζευτεί το ποσό των 15 εκατ. ευρώ που απαιτείται για να μην… πάει στα βράχια η «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος του Παναθηναϊκού όπως και ότι θα συνεχίσει να βάζει τα χρήματα που βάζει κάθε χρόνο, ένα ποσό δηλαδή κοντά στις 500.000 ευρώ, ενώ κι οι επιχειρηματίες που είχε μαζί του δεν δεσμεύτηκαν πως θα βάλουν χρήματα αλλά πως θα βοηθήσουν με τις γνωριμίες που έχουν στο να βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

17248512

Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης, δυο από τους παλαίμαχους που βρέθηκαν στη συνάντηση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Δομάζος: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος»

Ο Μίμης Δομάζος ήταν από τους πρώτους που πήρε τον λόγο μετά το τέλος του ραντεβού, και σχολίασε: «Δεν το κάνουμε επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός (σ.σ. στην Τούμπα), το ραντεβού είχε κανονιστεί πριν από 15 ημέρες. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους, δεν βρήκε κάτι να σας πω, από εκεί και πέρα θα ξαναγίνει νέο ραντεβού, όπου θα ας πω πάρα πολλά. Εμείς τους καλέσαμε όλους (σ.σ. παλαιμάχους), όποιος θέλει έρχεται. Είμαι αισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος δεν πέφτει...».

Αντωνιάδης: «Θα γίνει και νέα συνάντηση»

Περισσότερο αποκαλυπτικός, ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης. Μεταξύ άλλων είπε «Κατ' αρχάς υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας. Είναι ένα πλάνο για να μην πάει ο Παναθηναϊκός στα βράχια, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο... Σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο...»

Θεοδωρόπουλος: «Μην δημιουργούνται προσδοκίες»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και να μην δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μπορεί αργότερα να διαψευστούν. «Νομίζω έχει δοθεί υπερβολική σημασία σε αυτή τη συνάντηση. Ήταν μια συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε μια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού και σε κάποιους παλαίμαχους, με τους οποίους κουβεντιάσαμε τα προβλήματα του Συλλόγου. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος ούτε να σας απασχολήσουμε και να βρίσκεστε σήμερα εδώ», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι πως κάναμε μια ανταλλαγή απόψεων και τίποτε άλλο. Κάναμε μια πολύ αρχική συζήτηση και δεν πρέπει να δημιουργούνται κανενός είδους προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση ή έχουμε κάποια λύση που θα τη βγάλουμε αύριο το πρωί από το… τσεπάκι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ