ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Σταματάει την προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος

Παναθηναϊκός: Σταματάει την προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος
Eurokinissi

Την απόφασή του να σταματήσει την προσπάθεια βοήθειας του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita AE, την Δευτέρα (11/12) είχε συνάντηση με εκπροσώπους των παλαιμάχων του «τριφυλλιού» συζητώντας το πλάνο για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να… σώσουν την φετινή χρονιά, μια και τα οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο είναι πάρα πολλά και συνεχώς παρουσιάζονται «αγκάθια».

Ωστόσο, μερικές ώρες μετά την εν λόγω συνάντηση, το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει την προσπάθεια για την ενίσχυση και τη βοήθεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος»

TheodoropoulosCNN1


Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Όπως αναφέρεται στην προσωπική δήλωση που εξέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita ΑΕ, η πρόθεσή του ήταν να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές που βιώνει, αλλά όχι η εύρεση μαγικής λύσης στην ομάδα.

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές», αναφέρεται αρχικά στην δήλωσή του.

Και καταλήγει: «Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ