NBA: Ασταμάτητοι ΛεΜπρόν και Ντουράντ (vids)
Εντυπωσιακός για ακόμα μια φορά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, οδήγησε τους Καβαλίερς στη νίκη επί των Λέικερς ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πήρε… από το χέρι τους «πληγωμένους» Γουόριρος και τους βοήθησε να νικήσουν τους Μάβερικς.
Μια ακόμα μια βραδιά με πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ, με τους αδιαμφισβήτητους σούπερ σταρ του πρωταθλήματος να προσφέρουν και πάλι μοναδικές στιγμές. Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν καταλυτικός στο 121-112 των Κλίβελαντ Καβαλίερς επί των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ είχε 25 πόντους, 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ, στο 59ο triple double της καριέρας του.
Εντυπωσιακός ήταν και ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος έκανε double-double με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο «KD», οδήγησε τους Γουόριορς στο τελικό 112-97 επί των Μάβερικς, με την ομάδα του να παίζει χωρίς Κάρι, Γκριν, Πατσούλια και Γιανγκ αλλά να φτάνουν τελικά στο ροζ φύλλο αγώνα.
Στον αγώνα με… ελληνικό ενδιαφέρον, οι Κινγκς του Κώστα Κουφού ηττήθηκαν 119-96 από τους Τίμπεργουλβς. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής, ενώ για τους νικητές ήταν κορυφαίος ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 30 πόντους και 14 ριμπάουντ. Στα άλλα ματς της ημέρας, το Ντιτρόιτ επικράτησε 105-91 της Ατλάντα και η Νέα Υόρκη 111-104 του Μπρούκλιν.
«Τρέχουν» οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό 5.486 εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια
00:30
Από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος η φωτιά στη Σκύρο - Συνελήφθη 63χρονη
23:59
Το δίλημμα του Τραμπ για το Ιράν: Παραχωρήσεις για να ανοίξει το Ορμούζ ή συνέχιση του πολέμου
23:50
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης προς την Καλαμαριά
23:41