ΣΠΟΡ

NBA: Δεν έβαλε… φρένο στις «ρουκέτες» ο Αντετοκούνμπο (vids)

NBA: Δεν έβαλε… φρένο στις «ρουκέτες» ο Αντετοκούνμπο (vids)
Twitter/Milwaukee Bucks

Μία ακόμα ηγετική εμφάνιση στο NBA έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τους Μπακς από την ήττα 115-111 από τους Ρόκετς στο Χιούστον.

Ο «Greek Freak» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εξαιρετική εμφάνιση των «Ελαφιών», σταματώντας τον αγώνα με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα σε 42 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα.

Έτσι, οι «Ρουκέτες» έφτασαν στην 13η συνεχόμενη νίκη τους στο NBA, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Τζέιμς Χάρντεν που σημείωσε 31 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του Κρις Πολ με 25 πόντους και κυρίως κάποια κρίσιμα καλάθια στο τέλος του αγώνα.

Full game highlights of tonight's matchup against the Houston Rockets. pic.twitter.com/2kRjkmNinQ

Επική ανατροπή με Τζινόμπιλι για Σπερς

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τα «Σπιρούνια» σε μία τρομερή ανατροπή κόντρα στους Μάβερικς, επικρατώντας 98-96. Η ομάδα του Ντάλας ήταν μπροστά με 11 πόντους (96-85) περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, αλλά μ’ ένα εκπληκτικό ντεμαράζ, το «συγκρότημα» του Σαν Αντόνιο πήρε τη νίκη. Ο Μανού Τζινόμπιλι ήταν αυτός που έκρινε το ματς, καθώς έκλεψε τη μπάλα στα 23 δευτερόλεπτα και ήταν αυτός που με δικό του λέι απ, έδωσε το προβάδισμα και τελικά τη νίκη 98-96 στους Σπερς.

Από εκεί και πέρα, οι Θάντερ «σίγησαν» στη Νέα Υόρκη, καθώς οι Νικς, παρά την απουσία του Πορζίνγκις, πήραν τη νίκη 111-96 στην επιστροφή του Καρμέλο Άντονι που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους θεατές. Μάλιστα, ο Αμερικάνος σούπερ σταρ έμεινε μόλις στους 12 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο.

Ξεπέρασε τον Μπερντ ο ΛεΜπρον

Ασταμάτητος δείχνει το τελευταίο διάστημα ο ΛεΜπρον Τζέιμς, καθώς ο ηγέτης των Καβαλίερς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη 109-100 επί των Τζαζ. Ο «Βασιλιάς» σημείωσε το 60ο triple double της καριέρας του, σημειώνοντας 29 πόντους, κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ και μοιράζοντας 10 ασίστ και είναι πλέον στην έκτη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Λάρι Μπερντ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Σάρλοτ Χόρνετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 91-93
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Γιούτα Τζαζ 109-100
Μαϊάμι Χιτ-Λος Άντζελες Κλίπερς 90-85
Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Φίνιξ Σανς 106-108
Μέμφις Γκρίζλις-Μπόστον Σέλτικς 93-102
Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντάλας Μάβερικς 98-96
Νιου Γιορκ Νικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 111-96
Χιούστον Ρόκετς-Μιλγουόκι Μπακς 115-111

ΔΗΜΟΦΙΛΗ