ΣΠΟΡ

Παρί Σεν Ζερμέν: Υπό… παρακολούθηση οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια των διακοπών

Παρί Σεν Ζερμέν: Υπό… παρακολούθηση οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια των διακοπών
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Υπό… στενή παρακολούθηση έχει τα ακριβοπληρωμένα «αστέρια» της η Παρί Σεν Ζερμέν, κι έχει επιστρατεύσει και την τεχνολογία για αυτό. Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαμπέ και οι συμπαίκτες τους, περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υπό το «άγρυπνο βλέμμα» του «Μεγάλου Αδελφού».

Σε μια προσπάθεια να τους αποτρέψει από το να χαλαρώσουν υπερβολικά ή να ξεφύγουν, ειδικά στο θέμα της διατροφής, κατά την περίοδο των εορτών, η τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας πήρε τα… μέτρα της.

Έτσι, εκτός από την δεκαήμερη άδεια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές, τους έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες διατροφής καθώς και ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης, αλλά και ένα… GPS το οποίο θα καταγράφει την κάθε τους κίνηση, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Η μέγιστη προσοχή έχει δοθεί στη διατροφή, με το σύλλογο να διευκρινίζει πως οι ποδοσφαιριστές μπορούν να πάρουν μόνο ένα κιλό κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών.

Στην επιστροφή τους από τις διακοπές, τα δεδομένα που θα έχει καταγράψει το μηχάνημα θα αναλυθούν, προκειμένου το επιτελείο του Ουνάι Έμερι να τσεκάρει κατά πόσον οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί.

Αν οι παίκτες ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, θα χρειαστούν μόλις μία εβδομάδα για να επανέλθει η φυσική τους κατάσταση στο επίπεδο που ήταν πριν την εορταστική άδεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ