ΣΠΟΡ

Νεϊμάρ: Ήμουν τυχερός που περπάτησα μετά τον τραυματισμό στο Μουντιάλ (pics&vid)

Νεϊμάρ: Ήμουν τυχερός που περπάτησα μετά τον τραυματισμό στο Μουντιάλ (pics&vid)
EPA/TOLGA BOZOGLU/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Αυτός ο τραυματισμός ήταν χειρότερη στιγμή στη ζωή μου. Εκείνη την εβδομάδα μόνο έκλαιγα, έβλεπα τη μαμά και τον μπαμπά μου να κλαίνε, όλους τους φίλους μου λυπημένους, την οικογένειά μου ... ».

Αυτά θυμήθηκε ο παίκτης της γαλλικής ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον Ζεράρ Πικέ για το «The players Tribune».

Ο βραζιλιάνος μίλησε για τον κίνδυνο να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο μετά τον τραυματισμό του από τον Χουάν Καμίλο Τζουνίγκα στα προημιτελικά με την Κολομβία, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο πρόωρο τέλος καριέρας. «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα πόδια μου, δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Ο γιατρός με ακουμπούσε με δύναμη και δεν αισθανόμουν τίποτα, δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου και με πήγαν στο ιατρείο. Έκλαιγα γιατί δεν ένιωθα τον πόνο. Μου είπαν: η καλή είδηση είναι ότι μπορείς να περπατήσεις, γιατί για δύο εκατοστά το ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε για εσένα».

Λίγες ημέρες αργότερα ο Νεϊμάρ, είδε στην τηλεόραση, τη Βραζιλία να χάνει 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά. «Θα ήθελα να παίξω και να χάσω με 7-1 , παρά να λείπω επειδή ήμουνα τραυματίας», πρόσθεσε ο επιθετικός της Παρί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ