ΣΠΟΡ

Νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός

Νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Ολυμπιακός σκόραρε τρεις φορές στο τελευταίο εικοσάλεπτο και νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» - Δύο γκολ ο Φορτούνης, ένα ο Ιντέγε, ενώ μείωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις. 

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό απέναντι στο «συγκρότημα» του Στάικου Βεργέτη, κατάφεραν στο τελευταίο 20λεπτο να πάρουν το τρίποντο, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, έχουν την ευκαιρία να γράψουν το δικό τους ρεκόρ. Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά άνοιξε την ψαλίδα από τους διώκτες της, φτάνοντας στους 10 πόντους τη διαφορά, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να ανέβουν στην δεύτερη θέση, έχουν παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό στην... αγκαλιά Μιλιβόγεβιτς και Κουρμπέλη στο 72ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά που βρέθηκε πίσω στο σκορ, θέλησε να μην δώσει χώρο στους γηπεδούχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ