ΣΠΟΡ

NBA: Εντυπωσιακοί Σέλτικς στο Λος Άντζελες (vids)

NBA: Εντυπωσιακοί Σέλτικς στο Λος Άντζελες (vids)
Εντυπωσιακή νίκη για τους Σέλτικς μέσα στην έδρα των Κλίπερς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/MIKE NELSON

Μεγάλη νίκη 113-102 πανηγύρισαν οι Μπόστον Σέλτικς μέσα στην έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς στο NBA.

Μια ακόμα αγωνιστική με πλούσιο θέαμα και μεγάλα παιχνίδια στο ΝΒΑ. Ο αγώνας που ξεχώρισε, ήταν η «μονομαχία» των Σέλτικς με τους Κλίπερς που έγινε στο Λος Άντζελες και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βοστόνης με το εμφατικό 102-113.

Εξαιρετικός ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδια για τους «Κέλτες» ο Κάιρι Ίρβινγκ που είχε 20 πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Γκρίφιν είχε 23 πόντους αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Στο Πόρτλαντ οι γηπεδούχοι Μπλέιζερς επικράτησαν 123-114 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να σημειώνει 31 πόντους και τον Ουίγκινς να ξεχωρίζει από τους φιλοξενούμενους με 24.

Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι των Πίστονς και των Τζάζ που έγινε στο Ντιτρόιτ. Οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν στη Γιούτα με τη νίκη, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν 98-95.

Βραδιά φιλοξενούμενων και στη Σάρλοτ, όπου οι Πέλικανς από τη Νέα Ορλεάνη κατάφερε να επικρατήσει 101-96 των Χόρνετς και να πάρει τη νίκη.

Στην Ατλάντα οι Χοκς υποδέχθηκαν τους Ράπτορς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 108-93 και να επιστρέφουν στο Τορόντο με τη νίκη.

Εκτός έδρας νίκη, 104-97, πανηγύρισαν και οι Χιούστον Ρόκετς μέσα στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς.

Ηττημένοι έφυγαν από το παρκέ οι γηπεδούχοι και στο Μέμφις, εκεί όπου οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν 108-85 τους Γκρίζλις.

Στη Φιλαντέλφια, πάντως, οι 76ερς επικράτησαν εν τέλει 115-101 των Σικάγο Μπουλς.

Τέλος, στην Ιντιάνα οι Πέισερς κατάφεραν κι αυτοί να επικρατήσουν 116-101 των Φίνιξ Σανς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ