ΣΠΟΡ

Eπεισόδια στο Εθνικός-Προοδευτική

Eπεισόδια στο Εθνικός-Προοδευτική
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στις εξέδρες του «Ελ Πάσο» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αμαυρώνοντας τη νίκη του Εθνικού επί της Προοδευτικής με 1-0.

Όλα ξεκίνησαν στο 70’ όταν ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη στον Γκέσιο. Ο Κατσικοκέρης από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 και αμέσως μετά επικράτησε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και της αστυνομίας.

Μάλιστα, τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ η Προοδευτική κατήγγειλε ότι τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Ντάγκας.

«Οι οπαδοί και η διοίκηση δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ. Χτύπησαν κόσμο και τα αποτελέσματα ήταν αυτά. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας να πέσει αναίσθητος από τα χτυπήματα τους. Αυτά για όσους έχουν απορία, τα υπόλοιπα θα ειπωθούν σε ανακοίνωση της διοίκησής μας» ανέφερε η Προοδευτική και συνέχισε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook: «Οι σκέψεις μας μαζί σου. Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου. Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα. Ντροπή και μόνο ντροπή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ