ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Ο γυμνόστηθος αθλητής επέστρεψε

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Ο γυμνόστηθος αθλητής επέστρεψε
Reuters

Για ακόμη μία χρονιά ο αθλητής της Τόνγκα, Pita Taufatofua, θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ξανά ο σημαιοφόρος και -φυσικά- εμφανίστηκε όπως τον γνωρίσαμε, χωρίς μπλούζα.

Ο Pita αψήφησε τους 0 βαθμούς Κελσίου και έκανε την εντυπωσιακή είσοδο, γυμνός από τη μέση και πάνω, αναδεικνύοντας το πολυνησιακό ένδυμα και… τους κοιλιακούς του. Φέτος, θα συμμετάσχει στην άθλημα του σκι και όχι στο τάε κβο ντο όπως είχε κάνει το 2016 στο Ρίο.

Είναι ο πρώτος αθλητής της Τόνγκα που έχει συμμετάσχει τόσο στους Καλοκαιρινούς όσο και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλλον και ο πρώτος που προκαλεί τόσo μεγάλη... εντύπωση.

2018 02 09T141943Z 553180258 RC1D7A268100 RTRMADP 3 OLYMPICS 2018 OPENING


Πηγή: Reuters

Ρίο 2016: Όταν κέρδισε τις εντυπώσεις για πρώτη φορά

Ήταν ένας από τους 207 αθλητές που είχαν την ιδιαίτερη τιμή να μεταφέρουν το εθνικό σύμβολο της πατρίδας τους. Όμως, ο Pita Nikolas Taufatofua είχε καταφέρει να αναδείξει με το δικό του τρόπο – και, μάλιστα, σε μία διαδικασία χρονοβόρα και, για κάποιους, ακόμα και διεκπεραιωτική – το Βασίλειο των Τόνγκα, ενός μικρού κρατιδίου στα νότια του Ειρηνικού.

Ο Pita Nikolas Taufatofua γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τόνγκα, είναι ο πρώτος αθλητής Tae Kwon Do που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του.

https://www.instagram.com/p/Be-xnlAAw-q

Ρίο 2016: Ο γυμνόστηθος πρωταγωνιστής της τελετής έναρξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ