ΣΠΟΡ

NBA: Η συγκινητική συνάντηση Αντετοκούνμπο με 15χρονο με πρόβλημα υγείας (video)

NBA: Η συγκινητική συνάντηση Αντετοκούνμπο με 15χρονο με πρόβλημα υγείας (video)

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός 15χρονου από τα Τρίκαλα που πάσχει από απλαστική αναιμία.

Ο 15χρονος Δημήτρης ευχήθηκε να βρεθεί σε αγώνα των Μπακς και να γνωρίσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Έλληνας σούπερ σταρ σε συνεργασία με το «Make a Wish» το έκαναν πράξη.

Ο μικρός Δημήτρης που πάσχει από απλαστική αναιμία βρέθηκε στο Μιλγουόκι, όπου παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν την αναμέτρηση των «Ελαφιών» με τους Χοκς, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 97-92 με τον «Greek Freak» να σημειώνει double double με 15 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ και βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον 15χρονο Δημήτρη και δοκίμασαν μερικά… σουτάκια, ενώ είχε την ευκαιρία, μαζί με την μητέρα του και τον αδερφό του να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη των Μπακς.

«Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Όλοι στην Ελλάδα λατρεύουν τον Γιάννη. Παρακολουθώ όλους τους αγώνες του στο ΝΒΑ και το γεγονός ότι είδα από κοντά ένα παιχνίδι των Μπακς ήταν ό,τι πιο όμορφο μπορούσε να μου συμβεί. Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη μέρα», ήταν τα λόγια του 15χρονου.

Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού, Χαρούλα, τόνισε: «Κόντευα να κλάψω, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένη. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία του, αλλά ευτυχώς είναι όλο και καλύτερα. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη και τους Μπακς. Στην Ελλάδα αγαπάμε πολύ τον Γιάννη, είναι ο δικός μας Γιάννης».

Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Είναι ένα 15χρονο παιδί που περνά δύσκολα. Ήταν σημαντικό που έκανε την ευχή να με συναντήσει. Ελπίζω να του φτιάξαμε τη μέρα, να πέρασε καλά μαζί μας. Είναι καλός σουτέρ, όπως είδα. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ