Θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντάβιντε Αστόρι
Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (4/3) άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα σε ηλικία 31 ετών.
Ο Ιταλός αμυντικός και διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή των «βιόλα» για την αναμέτρηση της Serie A με την Ουντινέζε, ωστόσο, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η λίγκα αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι στο Ούντινε, που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16:00. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.
«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως ο αρχηγός της, Νταβίντε Αστόρι άφησε την τελευταία του πνοή», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. Και συνεχίζει: «Στέλνουμε όλες μας τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ζητούμε την διακριτικότητα του Τύπου».
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00