ΣΠΟΡ

Κοσμοσυρροή στην Τούμπα για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κοσμοσυρροή στην Τούμπα για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΕUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Παροξυσμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με χιλιάδες οπαδούς να έχουν σχηματίσει μεγάλες ουρές για να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να εξαφανίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών» στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με κόσμο.

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/3), λίγες ώρες μετά την απόφαση της Εφέσεων, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ξεκινά η διαδικασία, από το πρωί στις 8:30. Όμως, οι ουρές που είχαν δημιουργηθεί από πολύ νωρίτερα, ανάγκασαν τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να ανοίξουν νωρίτερα τα εκδοτήρια.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που πλέον έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία, καθώς με την επιστροφή των τριών βαθμών, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Super League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ