ΣΠΟΡ

Βασιλειάδης: Περιμένω από ΕΠΟ και φορείς τις έγγραφες δεσμεύσεις

Βασιλειάδης: Περιμένω από ΕΠΟ και φορείς τις έγγραφες δεσμεύσεις
Έγγραφες δεσμεύσεις από την ΕΠΟ και τους υπόλοιπους φορείς του ποδοσφαίρου περιμένει ο Υφυπουργός. Eurokinissi Sports

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, τόνισε πως περιμένει έγγραφες δεσμεύσεις από τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Σε διαρκείς συζητήσεις είναι οι φορείς τόσο του ελληνικού όσο και του διεθνούς ποδοσφαίρου, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναβληθούν επ’ αόριστον όλες οι αναμετρήσεις των επαγγελματικών διοργανώσεων στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση την Τετάρτη με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA παρουσία και αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και οι λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας του αθλήματος στη χώρα.

Την επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο Herbert Hubel (πρόεδρος) και o Ivan Vella, την UFEA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε: «Κατέστησα σαφείς στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ’ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί. Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ