ΣΠΟΡ

Super League: Την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Super League: Την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκδίκασης για το ντέρμπι της Τούμπας - Απαντάει εγγράφως ο Κομίνης στα υπομνήματα και τις ερωτήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ - Από Τετάρτη η απόφαση

 

Έπειτα από πέντε ώρες διαδικασίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την πρώτη παρτίδα της εκδίκασης για όσα έγιναν στην Τούμπα ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Στη διαδικασία η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριξε πως το ντέρμπι διεκόπη λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο εστιάζοντας στην απειλή και το φόβο που ένιωσαν οι παίκτες.

Εκεί πάτησε η Ένωση για να στηρίξει το γεγονός ότι δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέκρουσε τα επιχείρηματα της ΑΕΚ με την υπερασπιστική γραμμή να τονίζει πως ουδείς ένιωσε πραγματική απειλή από την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, επισημαίνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» αρνήθηκαν να παίξουν επειδή ήταν πίσω στο σκορ.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή ώστε να καταθέσει στο δικαστήριο ο διαιτητής του ντέρμπι, Γιώργος Κομίνης, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Επιπλέον υπήρξε επικοινωνία του δικαστηρίου με τον Κομίνη σε ένα από τα διαλείμματα της εκδίκασης ώστε να βρεθεί τη Δευτέρα να καταθέσει. Ο ρέφερι του ντέρμπι επικαλέστηκε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και πλέον κλήθηκε να τοποθετηθεί εγγράφως εντός 48 ωρών.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ζήτησαν προθεσμία 48ωρών επίσης από την ώρα που θα γίνει γνωστή η κατάθεση Κομίνη για να προσκομίσουν υπομνήματα. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται από την Τετάρτη και έπειτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ