ΣΠΟΡ

«Συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης με Λεβαντόσφσκι»

«Συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης με Λεβαντόσφσκι»
Το «deal» της χρονιάς προσπαθεί να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λεβαντόφσκι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/PHILIPP GUELLAND EMBARGO

Για ένα «χρυσό» deal που θα φέρει τον στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ κάνει λόγο ο ισπανικός Τύπος.

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν γραφτεί αρκετά αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα, σε ό,τι έχει να κάνει με τους στράικερ στην Ευρώπη, και δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που συνέδεαν τη «Βασίλισσα» με πιθανή κίνηση για την απόκτησή του.

Τον Φεβρουάριο είχε γραφτεί πως η Ρεάλ ήταν έτοιμη να δαπανήσει περίπου 150 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να πείσει τους Βαυαρούς να της παραχωρήσει τον Λεβαντόφσκι. Τότε, είχε διαψευστεί κατηγορηματικά πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα η Μπάγερν ανέφερε πως δεν προτίθεται να πουλήσει τον Πολωνό σούπερ σταρ.

Τώρα, η «Mundo Deportivo», υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης έτσι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, είχε πολύμηνες συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή μάρκετινγκ της «Βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, έτσι ώστε να φτάσουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία.

Από τη στιγμή που η συμφωνία αυτή έχει επιτευχθεί, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, το μόνο που απομένει είναι να τα βρει η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου. Υπενθυμίζεται πως ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2021 με τη γερμανική ομάδα, συνεπώς θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για να πειστούν οι Βαυαροί να πουν το «ναι». Μένει να φανεί αν αυτά τα χρήματα θα είναι κοντά στο ποσό – ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ που είχε κοστίσει η μετακίνηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ