ΣΠΟΡ

Ματαίωσαν ομιλία του Γεωργιάδη οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ματαίωσαν ομιλία του Γεωργιάδη οπαδοί του ΠΑΟΚ
Ματαιώθηκε η ομιλία που είχε προγραμματίσει στα Κουφάλια ο Άδωνις Γεωργιάδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/03), ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στα Κουφάλια, όμως, οι αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ απέτρεψαν την εκδήλωση.

Μια σειρά από ομιλίες σε διάφορες εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα είχε προγραμματίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά, στις δυο πρώτες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έδωσε το «παρών». Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στο «Αριστοτέλειον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Λύσε τη σιωπή» που δρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παραβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά η ομιλία του προβλήθηκε μέσω Skype στην εν λόγω εκδήλωση. Στις 19:30 το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. προέβλεπε πως θα μιλήσει στο πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος» στα Κουφάλια, όμως, ούτε αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε. Ο λόγος ήταν η συγκέντρωση αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από τον χώρο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τις επικείμενες ποινές που θα επιβληθούν σε ομάδα και διοίκηση μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να είχε ενημερωθεί νωρίτερα και δεν έδωσε το «παρών» στην πόλη. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ όταν ενημερώθηκαν για την αναβολή της εκδήλωσης, φώναξαν κάποια συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ