ΣΠΟΡ

Με ηγέτη τον Αντετοκούνμπο, οι Μπακς επικράτησαν της Ατλάντα

Με ηγέτη τον Αντετοκούνμπο, οι Μπακς επικράτησαν της Ατλάντα

Μία δύσκολη εντός έδρας νίκη πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς έναντι της Ατλάντα με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα «ελάφια» λίγο έλλειψε να πάθουν ό,τι και με το Ορλάντο, δύο 24ωρα νωρίτερα, ωστόσο με ένα ξέσπασμα περίπου 3 λεπτά πριν το φινάλε κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 3η τους νίκη στα 4 τελευταία ματς με σκορ 122-117.

Οι Μπακς, μάλιστα, «σκούπισαν» τη σειρά της κανονικής περιόδου απέναντι στα «Γεράκια» με 3-0, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 2000!

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγώνα από την έναρξη της περιόδου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών. Ο «Greek Freak» έκανε τα πάντα στο παρκέ του «BMO Harris Bradley Center», τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Σε 39:24 λεπτά που αγωνίστηκε ο 23χρονος φόργουορντ πέτυχε 33 πόντους (12/25 σουτ και 7/8 ελεύθερες βολές, 2/6 τρίποντα), μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 4 κλεψίματα, είχε 2 μπλοκ, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 5 φάουλ.

Βασικός με την Ατλάντα ξεκίνησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ωστόσο, παρότι ευστόχησε στην πρώτη προσπάθεια που επιχείρησε, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ομογενής γκαρντ ολοκλήρωσε το ματς με 3 πόντους (1/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 17:51 που αγωνίστηκε. Είχε ακόμη ένα λάθος και ένα φάουλ.

Θετικός ήταν σε ένα ακόμη ματς ο Κώστας Κουφός, παρά την ήττα του Σακραμέντο από την Γιούτα. Ο διεθνής σέντερ στα 18:32 που αγωνίστηκε τελείωσε το ματς με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ