ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2018: Η Βραζιλία θα κάνει προετοιμασία στο Λονδίνο

Μουντιάλ 2018: Η Βραζιλία θα κάνει προετοιμασία στο Λονδίνο
Τα γραφεία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (CBF) που εξέδωσε την ανακοίνωση για την προετοιμασία στο Λονδίνο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/AGENCIA BRASIL

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τότεναμ θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Βραζιλία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Συμφωνία με την Τότεναμ έχει υπογράψει η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF), έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Λονδρέζικου συλλόγου για να κάνει προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 που θα γίνει στη Ρωσία. Η «σελεσάο» θα παίξει και ένα φιλικό στην Αγγλία στις 3 Ιουνίου, με αντίπαλο την Αγγλία, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό την Αυστρία, αλλά στη Βιέννη.

«Εκτός από τους φιλικούς αγώνες, ανακοινώνουμε επίσημα και τη συνεργασία μας με την Τότεναμ, η οποία θα μας διαθέσει τις εγκαταστάσεις της για προπόνηση από τις 28 Μαΐου. Η σελεσάο θα διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα, καθώς και ένα πρόσφατα χτισμένο ξενοδοχείο μέσα στο προπονητικό κέντρο», αναφέρει η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ