ΣΠΟΡ

Σκέφτεται άρση της διακοπής ο Βασιλειάδης

Σκέφτεται άρση της διακοπής ο Βασιλειάδης
Ο Γιώργος Βασιλειάδης σκέφτεται να δώσει το «πράσινο φως» για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Eurokinissi Sports

Το ενδεχόμενο να άρει την επ’ αόριστον αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος φέρεται να εξετάζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν τηρηθούν οι προϋποθέσεις που θέτει ο υφυπουργός, τότε θα γίνει ξανά… σέντρα στην ελληνική Super League το επόμενο Σαββατοκύριακο (31/3-1/4). Ο Γιώργος Βασιλειάδης πρώτα από όλα έχει ζητήσει την έκδοση των αποφάσεων για τις υποθέσεις που εκκρεμούν στην αθλητική δικαιοσύνη, αλλά και την έγγραφη δέσμευση της Super League για λήψη συγκεκριμένων μέτρων που θα αφορούν κυρίως στους κανονισμούς και την ασφάλεια των αγώνων.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλοι όροι που έχει θέσει ο Υφυπουργός για να συναινέσει στην επανέναρξη της Super League. Ο πρώτος αφορά στην αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα και στην επιβολή πιο αυστηρών ποινών, ακόμα και υποβιβασμός θα προβλέπεται για ομάδες που κάνουν στην ίδια σεζόν δυο φορές επεισόδια οι οπαδοί της, ενώ ο δεύτερος αφορά τον έλεγχο των γηπέδων που θα φύγει από την εποπτεία της αστυνομίας. Τέλος, η πολιτεία σκέφτεται την επέκταση του τμήματος Αθλητικής Βίας της αστυνομίας στο οποίο θα περιληφθεί και τμήμα αρμόδιο για το αθλητικό έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ