ΣΠΟΡ

Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο ο Ολυμπιακός

Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο ο Ολυμπιακός
Πανηγυρισμοί στον Ολυμπιακό για το 19ο Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Νικητής στον τελικό του Final-4 που έγινε στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε στον τελικό της Γλυφάδας με 14-8.

Η Γλυφάδα για πρώτη φορά μετά το 1993 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο, δεν μπόρεσε όμως να αποκαθηλώσει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν στον τελικό 14-8 και να κατακτήσουν το 19ο τρόπαιο. Πολυτιμότεροι παίκτη του τελικού ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, που σκόραρε πέντε τέρματα στον τελικό, κι ο τερματοφύλακας Γιόσιπ Πάβιτς. Αμφότεροι παίκτες του πειραϊκού συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φουντούλης έχει καταγωγή από τη Χίο και οι συντοπίτες του τον υποδέχθηκαν πολύ θερμά, ζητώντας του αυτόγραφα και φωτογραφίες τα οποία δεν αρνήθηκε.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού, για τη συνεισφορά του στην άρτια διοργάνωση του final-4. Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, στην συνεντευξη Τύπου μετά τον τελικό κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών, αφιέρωσε το τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτηρίζοντας τον αιμοδότη και εγγυητή ολόκληρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για τον οποίο υποστήριξε, ότι δέχεται μία ανελέητη επίθεση το τελέυταίο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ