ΣΠΟΡ

Θρήνος για τον θάνατο του Ζικ Άπσο (vid)

Θρήνος για τον θάνατο του Ζικ Άπσο (vid)
Το χαμόγελο του Άπσο έσβησε για πάντα, πάνω στο παρκέ. Twitter/grdrive

Ο Ζικ Άπσο υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια του αγώνα των Γκραντ Ράπιντ Ντράβι με τους Λονκ Άιλαντ Νετς και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών

Θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού ο 26χρονος Ζικ Άπσο άφησε την τελευταία του πνοή μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη σε διάρκεια αγώνα για την G-League. Στον αγώνα της Κυριακής (25/03), ο Άπσο έπεσε στο παρκέ λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση, καθώς είχε υποστεί καρδιακή προσβολή. Άπαντες «πάγωσαν» και άμεσα το ιατρικό επιτελείο των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Οι προσπάθειες των γιατρών αποδείχθηκαν άκαρπες και στη συνέχεια μετά τη διακομιδή του σε κλινική, έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή χωρίς να τα καταφέρει.

Στις 11:16π.μ. της Δευτέρας (26/03), ο Ζικ Άπσο άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε το ιατρικό επιτελείο του Spectrum Health. Η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου, σχολίασε: «Στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους στενούς φίλους, σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές αυτή την ώρα. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Spectrum Health για την προσπάθειά τους για το παιδί μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ για τη στήριξη που παρείχαν στην οικογένειά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ