ΣΠΟΡ

Χαμός για ένα εισιτήριο των αγώνων Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Χαμός για ένα εισιτήριο των αγώνων Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Απίστευτη η «δίψα» του κόσμου για τον Παναθηναϊκό Superfoods! ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play off της Euroleague και οι φίλοι του «τριφυλλιού» ήδη εξάντλησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα που θα γίνει στις 17 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε το πλεονέκτημα της έδρας στα play off της Euroleague, η προσμονή για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης έγινε τεράστια στις τάξεις του κόσμου. Οι φίλοι των «πράσινων» περίμεναν… πως και πως το πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τη «Βασίλισσα» που θα γίνουν στις 17 και 19 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Η ηλεκτρονική διάθεση άρχισε από το Μεγάλο Σάββατο και παρά τις ημέρες αργίας στην Ελλάδα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε τεράστια «δίψα» εξαντλώντας τα διαδικτυακά εισιτήρια από τις πρώτες κιόλας ώρες της κυκλοφορίας τους. Από την Τρίτη (10/04) τα εισιτήρια για το Game 1 ήταν διαθέσιμα και στα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου, στη Θύρα 10, ωστόσο πολύ γρήγορα εξαντλήθηκαν και αυτά σχεδόν στο σύνολό τους, καθώς σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές φιλάθλων από το πρωί! Παράλληλα, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του Game 2.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (19/4, 21.15) στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας είναι -και- μέσω διαδικτύου ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τον αγώνα της Τρίτης (17/4, 21.15), τα οποία δεν διατέθηκαν από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ