ΣΠΟΡ

Βόλεϊ: Ώρα τελικού για τις γυναίκες και τους άντρες του Ολυμπιακού

Βόλεϊ: Ώρα τελικού για τις γυναίκες και τους άντρες του Ολυμπιακού

Κρίσιμη ημέρα για τις ομάδες βόλεϊ αντρών και γυναικών του Ολυμπιακού είναι η σημερινή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν την τελική τους μάχη για την κατάκτηση του Challenge Cup αντιμετωπίζοντας οι μεν άντρες τη Ραβένα στο ΣΕΦ, οι δε γυναίκες την Μπούρσα στην Τουρκία.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα δύσκολα τεστ που βρέθηκαν στο δρόμο της και φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00, θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, θέλοντας να διεκδικήσει τον τίτλο που έχασε πέρσι από την τουρκική ομάδα.

Στον πρώτο τελικό οι «ερυθρόλευκες» έχασαν με 3-2 σετ και για να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο θα πρέπει ο αγώνας να τελειώσει με 3-0 ή 3-1. Σε περίπτωση που επαναληφθεί το 3-2 το τρόπαιο θα κριθεί σε ένα πέμπτο –«χρυσό» σετ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπούρσα: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Τελικός και για τους άντρες

Στις 20:30 η ομάδα των αντρών θα υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ραβένα και θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο, μετά την εκτός έδρας ήττα. Να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 3-1 σετ.

Αυτή είναι η πέμπτη παρουσία της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ραβένα αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ