ΣΠΟΡ

Super League: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό

Super League: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό
Ο νεαρός Βρουσάι δέχεται τα συγχαρητήρια του Ανσαριφάρντ για το γκολ που πέτυχε στο 5-1 επί της Κέρκυρας. Eurokinissi Sports

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 5-1 της Κέρκυρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 27η αγωνιστική της Super League.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε 5-1 την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν καλή εικόνα κι είδαν τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν, βρήκαν τον τρόπο να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα για αυτούς και να πάρουν μια άνετη νίκη. Μάλιστα οι τρεις βαθμοί ήρθαν υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, που ήταν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε την ομάδα του, την οποία κοουτσάρει ως το τέλος της χρονιάς ο Χρήστος Κόντης.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς, αφού ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 12’ άνοιξε το σκορ. Η Κέρκυρα απάντησε με τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Ντένις Επστάιν να σκοράρει στο 27’ για το 1-1, όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κέβιν Μιραλάς με το πρώτο του γκολ σε ροή αγώνα μετά την επιστροφή του, έκανε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και βρήκε τρίτο γκολ με τον Φορτούνη στο 51’. Ο Ένγκελς στο 71’ διαμόρφωσε το 4-1 ενώ το τελικό 5-1 σημείωσε ο νεαρός Βρουσάι στο 87’!

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Απριλίου

Λαμία - Απόλλων 0-0

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1

Κυριακή 15 Απριλίου

Λάρισα - Παναιτωλικός 4-2

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0

Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-1

Δευτέρα 16 Απριλίου

Ολυμπιακός - Κέρκυρα 5-1

Η βαθμολογία

vathmologia liga

Η βαθμολογία στη Super League μετά από 27 αγωνιστικές. Πηγή: Superleaguegreece.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ