ΣΠΟΡ

Euroleague play offs: Ξεκινάει η «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ (vids)

Euroleague play offs: Ξεκινάει η «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ (vids)
Ξεκινάει η σειρά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης. Eurokinissi Sports

Στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (17/04, 21:15) ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 1 των play offs της Euroleague.

Μετά από έναν «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, οι 16 ομάδες της Euroleague ολοκλήρωσαν πριν από μερικές εβδομάδες τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός Superfoods κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας, έχοντας απολογισμό 19 νίκες και 11 ήττες. Ακριβώς την ίδια συγκομιδή με την αντίπαλό του στα προημιτελικά, Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, όμως, οι «πράσινοι» υπερίσχυσαν των Μαδριλένων κι έτσι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα play offs που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Η σειρά των play offs για Παναθηναϊκό Superfoods και Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, ξεκινά από την Αθήνα και από το… καυτό ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει εξαντλήσει εδώ και πολλές ημέρες τα εισιτήρια και για τα δυο πρώτα ματς της σειράς, το sold out έχει ανακοινωθεί κι επίσημα και περισσότεροι από 18.000 φίλαθλοι θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Στόχος, φυσικά, για τον Παναθηναϊκό είναι να κάνει το 1-0 στη σειρά και να αποκτήσει προβάδισμα τόσο ουσιαστικό όσο και ψυχολογικό έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης που μόνο ως… εύκολο «θύμα» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού πριν τα play off

Οι Ισπανοί θεωρούνται και είναι μια από τις καλύτερες και πιο ακριβές ομάδες της διοργάνωσης και δεδομένα θα… πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στα δυο ματς της Αθήνας, αναζητώντας το «break» που θα τους δώσει το πάνω χέρι στη σειρά. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα με αρκετά προβλήματα πάντως, γεγονός που ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να εκμεταλλευτεί. Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φακούντο Καμπάτσο, που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα χάσει όλη τη σειρά, ενώ ο Σέρχιο Γιούλ ναι μεν είναι 100% έτοιμος από ιατρικής πλευράς αλλά η πολύμηνη απουσία του θα τον κρατήσει εκτός στα ματς της Αθήνας και πιθανότατα θα παίξει στο τρίτο ματς στη Μαδρίτη. Αμφίβολος είναι και ο Ράντολφ για τους «μερένχες», ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός κι ο Πασκουάλ δεν έχουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση…

Η παρουσίαση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τα play off

ΔΗΜΟΦΙΛΗ