ΣΠΟΡ

NBA: Αντίδραση «Καβς» με μυθικό ΛεΜπρόν! (vids)

NBA: Αντίδραση «Καβς» με μυθικό ΛεΜπρόν! (vids)
Τρομερός ο ΛεΜπρόν για Καβαλίερς ΑΜΠΕ

Στα ίσια (1-1) έφεραν την σειρά με τους Πέισερς οι Καβαλίερς έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, την στιγμή που οι Τζαζ έκαναν το break στην Οκλαχόμα και οι Ρόκετς διπλασίασαν τις νίκες τους επί των Τίμπεργουλβς.

Στο Κλίβελαντ οι Καβαλίερς ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι Πέισερς είχαν κάνει το break στο εναρκτήριο ματς της σειράς, αλλά τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) οι φιναλίστ των περσινών τελικών του NBA έδειξαν αντίδραση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «Ιπποτών» 100-97 ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σταμάτησε στους 46 πόντους και είχε ακόμα 12 ριμπάουντ για το double double. Αντίθετα, πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν για μία ακόμα φορά ο Ολαντίπο με 22 πόντους. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται για δύο παιχνίδια στην Ιντιάνα.

Στην Οκλαχόμα, οι Τζαζ κατάφεραν να «σπάσουν» την έδρα των Θάντερ, μετά την επικράτησή τους 102-95 ισοφαρίζοντας 1-1 την σειρά. Ο Μίτσελ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 28 πόντους, ενώ ο Ουέστμπουρκ σταμάτησε στους 19 πόντους. Πλέον, στην Γιούτα, οι Τζαζ έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Τέλος, οι Ρόκετς διπλασίασαν τις νίκες τους επί των Τίμπεργουλβς μετά το 102-82. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν άστοχος για τις «Ρουκέτες» έχοντας μόλις 12 πόντους, αλλά ο Πολ βγήκε μπροστά και με 27 πόντους «σφράγισε» το 2-0. Από την άλλη, ο Μπιέλιτσα ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Μινεσότα.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ιντιάνα Πέισερς 100-97 (1-1)
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ 95-102 (1-1)
Χιούστον Ρόκετς - Μινεσότα Τίμπεργουλφς 102-82 (2-0)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ