ΣΠΟΡ

Άρσεναλ: Λέει «αντίο» ο Βενγκέρ!

Άρσεναλ: Λέει «αντίο» ο Βενγκέρ!
Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Άρσεναλ arsenal.com

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ θα αποτελέσει ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γάλλος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του τεχνικού επιτελείου τον Αύγουστο του 1996 και έπειτα από 22 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κανονιέρηδων» μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Αλσατός με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων υποστήριξε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στην παρουσία του στην ομάδα, ενώ η Άρσεναλ ξεκαθάρισε πως έπειτα από το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου θα έχει επαφή μαζί του για την επόμενη… μέρα.

«Ύστερα από αρκετή σκέψη και επαφές με τον σύλλογο, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποχωρήσω στο τέλος της φετινής σεζόν. Είμαι περήφανος που είχα το προνόμιο να προσφέρω στην ομάδα για τόσα πολλά αξέχαστα χρόνια. Ήμουν προπονητής της ομάδας με πλήρη αφοσίωση και ακεραιότητα», αναφέρεται αρχικά στην επίσημη δήλωσή του

Και καταλήγει: «Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο, τους παίκτες, του Διευθυντές και τους οπαδούς που έκαναν αυτόν τον σύλλογο τόσο μοναδικό. Παροτρύνω τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα και να την βοηθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Σ’ όλους όσοι αγαπάνε την Άρσεναλ προστατεύστε τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος. Η αγάπη μου και η στήριξή μου θα είναι για πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ