ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2018: Πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας ο τραυματισμός του Τσάμπερλεϊν

Μουντιάλ 2018: Πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας ο τραυματισμός του Τσάμπερλεϊν
REUTERS/Phil Noble/File Photo

Σημαντικό πλήγμα για την εθνική Αγγλίας και τη Λίβερπουλ, δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο προχθεσινό ματς κόντρα στη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League, και θα χάσει το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, το οποίο φιλοξενεί το καλοκαίρι η Ρωσία, ενώ, φυσικά, δεν θα αγωνιστεί ξανά έως το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ρήξη χιαστού, που σημαίνει πως θα επιστρέψει στη δράση σε τέσσερις μήνες.

«Είμαι απόλυτα απογοητευμένος με αυτόν τον τραυματισμό σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Είμαι διαλυμένος που δεν θα μπορώ πλέον να συμμετέχω στους αγώνες μας για το Champions League, και ούτε σε αυτούς της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως τώρα, πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας. Ξέρω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», τόνισε σχετικά ο Αγγλος διεθνής άσος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ