ΣΠΟΡ

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον
EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Πληροφορίες βρετανικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως εισήχθη στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Η πρώην ομάδα του ενημέρωσε πως η επέμβαση «πήγε πολύ καλά και χρειάζεται μία περίοδος στη μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να αναρρώσει».

«Η οικογένειά του επιθυμεί να διατηρηθεί ιδιωτικότητα», σημείωσε στην ίδια ανακοίνωση η Μάντσεστερ.

Ο γιος του πρώην προπονητή, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Doncaster Rovers, έλειψε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας για «οικογενειακούς λόγους», ζητώντας και αυτός να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Untitled

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποσύρθηκε από τα γήπεδα το 2013 ύστερα από καριέρα 26 ετών. Θεωρείται έως και σήμερα ο καλύτερος Βρετανός τεχνικός.

Πριν από μία εβδομάδα είχε βρεθεί στο Old Trafford για να απονείμει στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποχωρεί από τους «Κανονιέρηδες», ένα τρόπαιο αναγνώρισης των επιτευγμάτων του.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μηνύματα που εύχονται στον Φέργκιουσον καλή ανάρρωση. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Μάικλ Κάρικ δήλωσε «συντετριμμένος», ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα, τόνισε πως προσεύχεται για τον Φέργκιουσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ