Super League: Έγινε η στέψη της ΑΕΚ στη Ριζούπολη
Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια στο γήπεδο της Ριζούπολης, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέτυχε μία ακόμα νίκη, χάρη σε γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και ο κόσμος που γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης γιόρτασαν την επιστροφή στην κορυφή μετά από 24 ολόκληρα χρόνια και το μακρινό 1994. Μάλιστα έγινε και η απονομή μέσα σε αποθέωση, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ουραγό και υποβιβασμένο εδώ και καιρό Πλατανιά με 3-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έλαβε χώρα στη Λάρισα, με την τοπική ομάδα να μένει στο 1-1 με τη Λαμία.
Τέλος ο Ατρόμητος νίκησε 4-0 την υποβιβασμένη Κέρκυρα και «σφράγισε» την εκπληκτική του πορεία που τον έφερε στην τέταρτη θέση.
Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:

Στο νοσοκομείο η εκπαιδευτικός μετά το σοβαρό περιστατικό στο 1ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων
23:03
Ωρες κοινής ησυχίας: Αλλαγές από την 1η Οκτωβρίου - Τι απαγορεύεται
22:52
Εκπληκτος ο Τραμπ με την απελευθέρωση των υπόπτων στη Βρετανία: «Με εκπλήσσει που τους άφησαν»
22:42
Πλάκα: Στον 2ο όροφο εστιάζουν οι έρευνες για τη διαρροή - Οι συσκευές που προκάλεσαν την έκρηξη
22:32