ΣΠΟΡ

Ισπανικός Τύπος: «Προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μανωλάς»

Ισπανικός Τύπος: «Προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μανωλάς»
Ανεβαίνει η «μετοχή» του Κώστα Μανωλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο... ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, έχει προταθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί με τη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς, με την οποία έφτασε ως τους «4» του Champions League. Η σημαντικότερη στιγμή του, άλλωστε, ήταν και το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, το οποίο κι έδωσε την πρόκριση στους «τζαλορόσι» με το 3-0 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός με την παρουσία του την τρέχουσα σεζόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων και φαίνεται πως μια από αυτές είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστοσελίδα της «Marca», μάλιστα, αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά τον έχει προτείνει στη «Βασίλισσα». Πάντως, στην Ισπανία αναφέρουν πως οι προτεραιότητες της Ρεάλ είναι διαφορετικές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και πως ο Έλληνας άσος θα είναι μια από τις εναλλακτικές που ενδεχομένως θα εξετάσουν οι Μαδριλένοι.

«Αυτήν τη στιγμή δεν μπαίνει στον κατάλογο πιθανών υποψηφίων για την θέση του κεντρικού αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες στο "Bernabeu" για τον Μανωλά είναι καλές, αλλά η πεποίθηση είναι πως οι άμυνες στην Ιταλία ενεργούν διαφορετικά απ΄ό,τι στην Ισπανία. Οι προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετικές και θα στραφεί στον Έλληνα αμυντικό αν δεν υπάρξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ