Αυτοκτόνησε Έλληνας πρώην διαιτητής σε ηλικία 48 ετών
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου και του ελληνικού αθλητισμού στην είδηση της αυτοκτονίας του Γιώργου Αράπου.
Ο εκλιπών ήταν διαιτητής Β’ Εθνικής, όπου «σφύριξε» για οκτώ χρόνια σε αναμετρήσεις της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών του νησιού του Αιγαίου, ενώ εργαζόταν και ως νοσηλευτής.
Πριν από περίπου έναν μήνα είχε κλείσει τα 48 του χρόνια και την Τρίτη (9/5) αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, αφήνοντας πίσω τρία μικρά παιδιά. Μάλιστα, ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Σάμου.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Σάμου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Συνδέσμου στην οικογένεια του.
Γιώργο θα είσαι για πάντα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας.
Καλό Ταξίδι».

SPONSORED
Στα εγκαίνια του Μουσείου «Θεσσαλονικέων Μητρόπολις» ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σήμερα η ομιλία του στο τελευταίο προσυνέδριο της ΝΔ
11:21
Πούτιν: Στην Ουκρανία αντιμετωπίζουμε «επιθετικές δυνάμεις» που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ
11:10
Κρήτη: Σε κελί προστασίας στον Κορυδαλλό ο 54χρονος, βίντεο με τη μεταγωγή του ζευγαριού - Από απόσταση έως 3 μέτρων δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα
11:01
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε 85 στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
10:58