Χρυσό μετάλλιο η Κορακάκη – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής, που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση για την Ολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε την Πέμπτη (10/5) στα 25μ αεροβόλο πιστόλι.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής είχε προκριθεί στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (587/600), νωρίτερα σήμερα (Σάββατο, 12/5). Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό με 587 - 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97!
Την Κυριακή (13/5), η Άννα Κορακάκη συμμετέχει στο μεικτό 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστεί με τον αδελφό της, Διονύση.
Δύο άτομα στο νοσοκομείο από τη φωτιά σε σπίτι στην Εύβοια - Τεράστια η καταστροφή (pics&vids)
19:30
Επίσημη η Mercosur: Ευρώπη και χώρες της Λατινικής Αμερικής υπέγραψαν τη συμφωνία
19:22
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο με drones - Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
19:21
Τα «φλεγόμενα» άλογα της Ισπανίας: Η παράδοση που μαγεύει στη γιορτή του Αγίου Αντωνίου (pics&vid)
19:10