ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ουζουνίδης για συμφωνία

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ουζουνίδης για συμφωνία
Εξελίξεις με Ουζουνίδη και το "αντίο" σε Χιμένεθ EUROKINISSI / ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή είναι ραγδαίες, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/5) στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει την θητεία του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», καθώς έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αποσύρθηκε η πρόταση επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε δώσει μέχρι την Παρασκευή (25/5) την οριστική του απάντηση.

Οι κινήσεις του «Δικέφαλου» ήταν άμεσες, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι επαφές για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποια μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, ο Έλληνας κόουτς θα είναι ο νέος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Το επίσημο «αντίο» σε Χιμένεθ

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνάντησης της ΑΕΚ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την μη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την παραμονή του, ευχαριστώντας τον για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή μας Μανόλο Χιμένεθ. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον ενάμιση χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας μας, αλλά και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη γράψει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Amigo Manolo, hasta la vista!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ