ΣΠΟΡ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… ταράζει τη Ρεάλ αμέσως μετά τον τελικό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… ταράζει τη Ρεάλ αμέσως μετά τον τελικό
Τα πέντε Champions League έφτασε ο Ρονάλντο που δήλωσε ότι μπορεί και να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλώντας... πανικό! ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/SERGEY DOLZHENKO

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο, και 13ο συνολικά, Champions League και ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του τελικού άφησε ανοικτή την… πόρτα της αποχώρησης από την ισπανική ομάδα.

Τη στιγμή που όλοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του Champions League, μετά το 3-1 στον τελικό του Κιέβου επί της Λίβερπουλ, ήρθε η δήλωση του σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, να φέρει… σύννεφα πάνω από το «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας». Ο Ρονάλντο δευτερόλεπτα μετά την απονομή, είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν ωραία που έπαιξα στη Ρεάλ».

Ο «CR7» με τα πέντε τρόπαια Champions League ,τέσσερα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρηση από τη «Βασίλισσα». «Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ, θα δώσω μια απάντηση τις επόμενες ημέρες στους οπαδούς, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Έχουμε γράψει ιστορία και το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι το ίδιο σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Η δήλωση ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και συζητείται πολύ έντονα, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, να αναφέρει σε δικές του δηλώσεις πως «Ο Ρονάλντο θα πρέπει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη δήλωση», δείχνοντας πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος που ο σούπερ σταρ της ομάδας επέλεξε τη στιγμή της κορύφωσης των πανηγυρισμών για να εξαπολύσει τη… βόμβα του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ