ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Αυτοί είναι οι πιο καλοπληρωμένοι παίκτες

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Αυτοί είναι οι πιο καλοπληρωμένοι παίκτες

Ο ηγέτης της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, είναι ο πιο καλοπληρωμένος από τους 736 ποδοσφαιριστές που έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με την κατάταξη του France Football, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 126 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που συμπεριλαμβάνει μισθούς και χορηγούς.

Το «βάθρο» συμπληρώνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 94 εκατομμύρια ευρώ και ο Νεϊμάρ, που μεταξύ των χορηγών και των αποδοχών φθάνει τα 81,5 εκατ. ευρώ.

Στους... πρόποδες, βρίσκεται ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, με 29 εκατομμύρια ευρώ, πίσω του ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρόος (28,2 εκατομμύρια ευρώ) και ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος (27,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ακολουθούν δύο επιθετικοί και ένας μέσος. Μαζί βρίσκονται ο Γάλλος Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ουρουγουανός Λουίς Σουάρες (26 εκατομμύρια ευρώ και οι δύο), μπροστά από τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, με συνολικά έσοδα 25,5 εκατ. ευρώ, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει ο Γερμανός Τόμας Μίλερ της Μπάγερν με 23 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ