ΣΠΟΡ

Οργισμένη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Οργισμένη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Σε πολύ σκληρή γλώσσα η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τον τέταρτο τελικό Paobc.gr

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Κορομηλά και Σώμου είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια πολύ «καυστική» ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό με 92-76, με τους «πράσινους» να έχουν σοβαρά και εν μέρει δικαιολογημένα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» εστίασαν στα σφυρίγματα των Κορομηλά και Σώμου στον αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του. Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός.

O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα. Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ