ΣΠΟΡ

Μπαίνουν στη «μάχη» η Γαλλία και η Αργεντινή

Μπαίνουν στη «μάχη» η Γαλλία και η Αργεντινή
REUTERS/Maxim Shemetov

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους αγώνες Γαλλίας-Αυστραλίας και Αργεντινής-Ισλανδίας

Δύο από τα φαβορί, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Γαλλία και η Αργεντινή, μπαίνουν σήμερα στη «μάχη» για την πρόκριση και την πρώτη θέση στους ομίλους τους.

Το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια, που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκινάει στις 13:00. Για τον τρίτο όμιλο, η Γαλλία αντιμετωπίζει, στο Καζάν, την Αυστραλία Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θέλει να μπει δυνατά στη διοργάνωση και να πάρει τη νίκη στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς του ομίλου. Η μοναδική εκπρόσωπος της Ωκεανίας, στην τέταρτη σερί συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά περισσότερες από 200 επιλογές, για το παιχνίδι Γαλλίας-Αυστραλίας, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το στοίχημα της ημέρας για το πρώτο γκολ από τον Μέσι

Στις 16:00, στη Μόσχα, θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισλανδία, για τον τέταρτο όμιλο. Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 κυνηγάει το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της. Η Ισλανδία, στην πρώτη συμμετοχή της σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να εντυπωσιάσει, όπως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, όπου έφτασε έως τα προημιτελικά.

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα και γι’ αυτό το παιχνίδι. Το στοίχημα της ημέρας είναι για τον Λιονέλ Μέσι ως σκόρερ του πρώτου γκολ.

Στις 19:00, στο Σαράνσκ, θα γίνει ο αγώνας του τρίτου ομίλου, ανάμεσα στο Περού και τη Δανία. Λογικά, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο, πίσω από τη Γαλλία. Το Περού επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από 36 χρόνια και η Δανία θα αγωνιστεί για πέμπτη φορά σε τελικά.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφει τα χρήματα, σε όσους είχαν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το 2-0 κερδίζουν το στοίχημα ακόμη κι αν γίνει η ανατροπή

Στις 22:00, στο Καλίνιγκραντ, θα διεξαχθεί ο αγώνας Κροατίας-Νιγηρίας, για τον τέταρτο όμιλο. Κι αυτό το παιχνίδι είναι κρίσιμο, για τη δεύτερη θέση, αφού στον όμιλο συμμετέχει και η Αργεντινή. Η Κροατία δεν δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες, στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις κι αυτή τη φορά κρατάει χαμηλά τον πήχη. Η Νιγηρία και το 2014 ήταν σε όμιλο με την Αργεντινή και προκρίθηκε μαζί της, στη φάση των «16».

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Δηλαδή, αν σήμερα η Κροατία προηγηθεί με 2-0 της Νιγηρίας, ακόμη και αν γίνει στη συνέχεια η ανατροπή και φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί, όσοι πόνταραν στη νίκη της θα πληρωθούν.

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ρωσία κέρδισε με 5-0 τη Σαουδική Αραβία. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στη νίκη της, γνώριζαν από το 43ο λεπτό, οπότε προηγήθηκε με 2-0, ότι θα πληρωθούν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ