ΣΠΟΡ

Όλα για την πρόκριση στους «16» του Champions League ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ

Όλα για την πρόκριση στους «16» του Champions League ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ
O Πάρντο πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του κόντρα στη Δυναμό Ζάγκρεμπ EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ενενήντα λεπτά χωρίζουν τον Ολυμπιακό από την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Το Καραϊσκάκη βάζει απόψε τα γιορτινά του και υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πειραιά παίζει για τρία αποτελέσματα καθώς παίρνει την πρόκριση και σε περίπτωση ήττας με 0-1 ή 1-2.

Πιθανή πρόκριση των ερυθρολεύκων θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία καθώς λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο Ολυμαπικός θα μπορούσε να προκριθεί από όμιλο με Μπάγερν και Άρσεναλ. Ο θρίαμβος όμως των πρωταθλητών μέσα στο Emirates τους έδωσε αβαντάζ πρόκρισης το οποίο καλούνται, απόψε, να εκμεταλλευτούν μπροστά σε 33.000 οπαδούς που θα γεμίσουν κάθε γωνιά του φαληρικού γηπέδου.

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκαθάρισε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και για αυτό αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το γνωστό της αγωνιστικό πλάνο.

Έτσι, στο 4-2-3-1 θα έχει τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα του Ομάρ, Μαζουακού, Μποτία και Σιόβα. Στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κασάμι με Μιλιβόγεβιτς και μπροστά του ο Φορτούνης. Στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Σεμπά και Πάρντο και επιθετική αιχμή ο Ιντέγε.

Από την άλλη, ο Αρσέν Βενγκέρ, που χθες δήλωσε ότι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού θα παρατάξει του Τσεχ (τερματοφύλακας), Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί και Μονρεάλ (άμυνα), Φλαμινί, Ράμσεϊ (αμυντικοί μέσοι), Τσάμπερλεϊν, Κάμπελ, Εζίλ (μεσοεπιθετικοί) και Ζιρού (επίθεση).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από ΕΡΤ και ΟΤΕ TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ