ΣΠΟΡ

Χυδαία "επίθεση" οπαδών της Εσπανιόλ στο ζεύγος Πικέ-Σακίρα

Χυδαία "επίθεση" οπαδών της Εσπανιόλ στο ζεύγος Πικέ-Σακίρα
ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Albert Olive

Συνεχίστηκε ο πόλεμος της οικογένειας Πικέ-Σακίρα με τους φανατικούς οπαδούς της Εσπανιόλ, που "εξύβρισαν" την Κολομβιανή σύζυγο του άσσου της Μπαρτσελόνα, στην ρεβάνς του Κυπέλλου. 

Μίσος χωρίζει τους οπαδούς της Εσπανιόλ με την Μπαρτσελόνα, συγκάτοικους στην ίδια πόλη. Οι πληγές όμως που άνοιξαν από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα για το Κύπελλο στο Καμπ Νόου, δεν κλείνουν. Η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-1 σε ένα ματς με νεύρα, τον Σουάρες να αποβάλεται και τους οπαδούς της Εσπανιόλ να βρίζουν τον Πικέ. Μια κόντρα που κρατά χρόνια, στην οποία οι "αρρωστοι" της κερκίδας έχουν βάλει και την Σακίρα. Αφήνουν υπονοούμενα ότι τα παιδιά δεν είναι του Πικέ και την βρίζουν σε κάθε ευκαιρία. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε αντιδράσει μετά το ματς με ανάρτηση του στο Twitter, δημοσιοποιώντας το βίντεο του αγώνα στο Μοζουίκ το 2014, όπου την αποκαλούν "π....α" και ζητούν τον "θάνατο" του Μίλαν, του πρωτότοκου της οικογένειας.

"Δεν θα καταλάβετε ποτέ" ήταν το σχόλιο του Πικέ, που σε άλλες δηλώσεις του έκανε επίθεση στους οπαδούς της Εσπανιόλ. "Αυτοαποκαλούνται «υπέροχη μειονότητα», αλλά είναι τέτοια μειονότητα που δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε καν το γήπεδό τους. Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν στον επαναληπτικό, γιατί στο ματς για το πρωτάθλημα δεν ήταν γεμάτο".

15381867


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΜΕ / EPA / Andreu Dalmau)

Η πρώτη απάντηση από την άλλη πλευρά της πόλης ήταν να αναρτήσουν "φωτογραφία" της Σακίρα με τον πρώην αρχηγό της Εσπανιόλ, Ραούλ Ταμούδο, αφήνοντας υπονοούμενα ότι είχαν σχέσεις πριν γνωρίσει τον Πικέ.

shakira raul espanyol




(Πηγή: La Vanguardia)

Η μεγαλύτερη Καταλανική εφημερίδα, η Vanguardia, φιλοξένησε το ρεπορτάζ, που είχε ενδιαφέρον, αφού στο φως της δημοσιότητας είχε δει πριν λίγα 24ωρα μια ακόμη φώτο της εκρηκτικής τραγουδίστριας με τον Ζιννταν.

Στην ρεβάνς όμως που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (κέρδισε πάλι η Μπαρτσελόνα 2-0 με τον Πικέ στον πάγκο) ξεπέρασαν κάθε όριο, με μια χυδαία επίθεση μέσω πανό που αναρτούσαν στην διάρκεια του 90λεπτου. Πρώτα ένα που έλεγε ότι "ηΣακίρα είναι όλων μας", που ουσιαστικά έχει την έννοια, "την Σακίρα την..."γ...." όλοι".

Και με ένα ακόμη που έκανε αναφορά στον γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε Λα Ρούα, Αντόνιο, που φημολογείται ότι είχε σχέσεις με την Σακίρα στις αρχές του 2000. "Αντόνιο εσύ τα ξεκίνησες όλα..." υπονοώντας ότι ο μικρός Μίλαν δεν είναι γιος του Πικέ, λόγω της ομοιότητας του με τον ντε Λα Ρούα.

Ο Πικέ δεν αντέδρασε αυτή την φορά. Δεν ήταν πάντως τα μόνα υβριστικά πανό, αφού την τιμητική τους είχαν ακόμη ο Λουίς Σουάρες (τον αποκάλεσαν ράτσα σκύλου), αλλά και ο Μέσι με "αποθεωτική αναφορά" στον γκολκίπερ Πάου Λόπες, που πάτησε εσκεμμένα το πόδι του μικρού μάγου στο πρώτο ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ