ΣΠΟΡ

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου παρά την ήττα από τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου παρά την ήττα από τον ΠΑΣ
EUROKINISSI / ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Αγχωτική ήταν η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού δεν σκόραρε και το γκολ του ΠΑΣ στο 93 καρδιοχτύπησε για λίγα δευτερόλεπτα τους «πράσινους».

Σε ένα ακόμη ματς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο 45λεπτο. Είχε πρόβλημα στην δημιουργία και με τον Μάρκους Μπεργκ να αναζητά ρυθμό, δεν έκανε φάσεις, ενώ ο ΠΑΣ προσπάθησε να πετύχει το ένα από τα δύο γκολ, που ήθελε μετά την ήττα του με 2-1 στους Ζωσιμάδες, δίχως να τα καταφέρει.

2445903


(Πηγή: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στο β μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί, πίεσαν την άμυνα των φιλοξενούμενων πιο ψηλά και ανάγκασαν τον Βελλίδη σε επεμβάσεις, κυρίως σε προσπάθειες του Μπεργκ, ενώ ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι του Ακόστα στο 62. Το γκολ δεν ήρθε όμως, αντίθετα τα Γιάννενα σκόραραν με τον Φερφελή στο 93 και κυνήγησαν και το 2ο γκολ με κεφαλιά του Σκόνδρα που πέρασε άουτ. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε χάρις στα εκτός έδρας γκολ, αλλά έχασε τις εντυπώσεις.

Όλα τα αποτελέσματα της φάσης των «16»

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0 (0-0 α αγώνας)
Ηρακλής-Βέροια 1-0 (1-0)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-0 (1-0)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 3-0 (3-0)
Ολυμπιακός-ΑΟ Χανιά 6-0 (4-1)
Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0 (1-0)
ΠΑΟΚ-Καλλονή 3-0 (1-2)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (2-1)

Στην αυριανή κλήρωση της προημιτελικής φάσης, που θα γίνει στις 12 στα γραφεία της ΕΠΟ θα μπουν ο Ατρόμητος, ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε σχετικά

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος πέρασαν και αυτοί στους «8» του Κυπέλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ