ΣΠΟΡ

Περιπέτεια με τον πεθερό του Μάρεϊ, που αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο

Περιπέτεια με τον πεθερό του Μάρεϊ, που αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο
Reuters / Tyron Siw

Ο Άντι Μάρεϊ κέρδισε τον Πορτογάλο Σόουζα και προκρίθηκε στον δ γύρο του Αυστραλιανού OPEN, αλλά μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να δει τον πεθερό του, που λιποθύμησε στην κερκίδα.

Η περιπέτεια για το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε αμέσως μόλις έληξε ο αγώνας του με τον Πορτογάλο Σόουζα και ο Μάρεϊ κέρδισε 3-1 σετ (6-2, 3-6, 6-2,6-2) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Η μητέρα του τον ειδοποίησε ότι ο πεθερός του Νάιτζελ Σίαρς, 58 χρόνων και προπονητής της Άννα Ιβάνοβιτς κατέρρευσε στην κερκίδα την ώρα του αγώνα της αθλήτριας του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα το παιχνίδι της Ιβάνοβιτς με την Μάντισον Κις διακόπηκε προσωρινά και η Σέρβα πρωταθλήτρια έχασε με 2-1 παρότι προηγήθηκε στο πρώτο σετ (6-4, 4-6, 4-6).

2016 01 23T103138Z 220262052 SR1EC1N0T7U4X RTRMADP 3 TENNIS OPEN IVANOVIC


(Πηγή: Reuters / Jason Reed)

Ο Μάρεϊ έφυγε εσπευσμένα για το νοσοκομείο ώστε να πληροφορηθεί την κατάσταση του πεθερού του. Το εφετινό OPEN στην Αυστραλία μοιάζει να "μην θέλει" τον Άγγλο τενίστα, καθώς έχει δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει ανά πάσα στιγμή τα κορτ, αν γεννήσει πρόωρα η σύζυγος του Κιμ στην Αγγλία.

Επόμενο ματς για τον Μάρεϊ είναι προγραμματισμένο την Δευτέρα με το νικητή του ζευγαριού των Αυστραλών Τόμιτς-Μίλμαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ