ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ, φτιάχνει σερί και εδραιώνεται στην 2η θέση της βαθμολογίας

ΑΕΚ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ, φτιάχνει σερί και εδραιώνεται στην 2η θέση της βαθμολογίας
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

H ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της μέσα στο 2016 και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια της περιόδου. Νιίκησε με 1-0 στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει 4 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και 6 από το Δικέφαλο του Βορρά

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βάργκας ύστερα από φάση διαρκείας και συνεχόμενα σουτ προς την εστία του Βελλίδη στο 33. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς με δεύτερο γκολ από τον Γιόχανσον και τον Μάνταλο, που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες.

2452929


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η αποβολή του Μπερμπάτοφ για αγκωνιά στον Σιμόες στο τέλος του αγώνα σα να αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που για 2 λεπτά έκαναν την μία φάση μετά την άλλη με κόρνερ μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο Ανέστης όμως (που είχε σταματήσει και τον Ροντρίγκεζ στο 18 σε τετ α τετ) αλλά και ο Αραβίδης είπαν όχι και η Ένωση έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (6 μαζί με το Κύπελλο) μέσα στο 2016 και διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Σε κρίση Ατρόμητος και Βέροια

Στα παιχνίδια που έγιναν νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Σημαντικότερη αυτή του ΠΑΣ μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με δύο γκολ του Μανιά και του Τσουκαλά, βυθίζοντας σε κρίση και πάλι τον σύλλογο Τραϊανού Δέλλα (φώτο). Μάλιστα 50 οπαδοί του Ατρόμητου συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις.

2452650


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Παναιτωλικός έβαλε γρήγορα γκολ στην Βέροια (που αναζητά προπονητή) με τον Βιγιαφάνες στο 12 και συνέχισε την αναρρίχηση στην βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα συνοπτικά

19η αγωνιστική

Καλλονή-Πανθρακικός 2-0
Πανιώνιος-Αστέρας Τρ. 0-0
Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2
Βέροια-Παναιτωλικός 0-1
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0
Ηρακλής-Πλατανιάς (Δευτέρα 19.30)

table 19game


Διαβάστε ακόμη

Νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά- Προσωρινή διακοπή για υβριστικό πανό κατά Κοντονή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ