ΣΠΟΡ

«Ειδύλλιο» του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κένταλ Τζένερ ανακαλύπτει ο Τύπος

«Ειδύλλιο» του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κένταλ Τζένερ ανακαλύπτει ο Τύπος
ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Jason Szenes

Ο Κριστιάνο φαίνεται ότι βρίσκει στο πρόσωπο της Κένταλ Τζένερ εκείνη, που θα τον κάνει να ξεχάσει την Ιρίνα Σάικ.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού Τύπου της Αγγλίας. Η «απόδειξη» για το νέο ειδύλλιο που φαίνεται να γεννιέται, είναι δύο φωτογραφίες της μικρής Καρντάσιαν στο Instagram και στις οποίες ο CR7 φαίνεται ότι έκανε like.

https://www.instagram.com/p/p

Ένας Κροάτης φίλαθλος, σύμφωνα με την SUN, στάθηκε τυχερός και κατάφερε να αποτυπώσει το ποστάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην παραπάνω φωτογραφία, που είναι μόνο του το μοντέλο, όπως και στην επόμενη με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/p

Επίσης οι πληροφορίες του Hollywood Life αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή κολάκεψε ιδιαίτερα το 20χρονο μοντέλο, που δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα.

Μάλιστα το περιοδικό αναρωτιέται αν το ταξίδι της σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη για δουλειά, είναι ευκαιρία και για ένα πρώτο τετ- α τετ με τον «ερωτοχτυπημένο» Κριστιάνο.

Δεν είναι άλλωστε άγνωστη με τον χώρο του ποδοσφαίρου η Κένταλ Τζένερ, και όποτε μπορεί δίνει το παρόν σε αγώνες μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων, όπως τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, μαζί με την κολλητή της, επίσης μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ.

Kendall Jenner και Gigi Hadid σε αγώνα της PsG


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΜΕ / EPA / Ian Langsdon)

Η Τζένερ που έχει σχέση με τον τραγουδιστή των One Direction Χάρι Στάιλς, ο οποίος όμως φέρεται να ξενοκοιτάει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε και αυτό

Η Κένταλ Τζένερ ενηλικιώνεται στο Victoria's Secret

ΔΗΜΟΦΙΛΗ